blacks plow pussy and anal.https://pornoxo.pro

Masia Soldevila

Contract

Description


15 febrero, 2015

Quan sorgeix l’encàrrec de restaurar la Masia Soldevila per fer-hi una rehabilitació i canvi d’ús a allotjament turístic, apareixen dos temes apassionants que s’agafen de la mà: La rehabilitació d’espais viscuts i el concepte del viatge i el viatger.

Amb aquesta intervenció s’exploren les empremtes de l’edifici i es modelen fins engendrar la nova fisonomia desitjada. Es vol arribar a la fràgil frontera entre la frescor del nou llenguatge i la solemnitat de l’antic, sense recaure en la nostàlgia.

Per trobar un fil conductor que motivés la proposta per al nou ús i la rehabilitació, “s’ha escoltat a la Masia” durant les visites, s’ha explorat amb la vista, amb l’olfacte, amb el tacte, amb l’oïda… fins arribar a establir un diàleg fluid amb aquesta arquitectura del temps, de la història i de la memòria.

En tots els espais de la masia s’ha primat la continuïtat i les connexions visuals. No obstant, aquests espais diàfans es poden parcel·lar per crear zones diferenciades més intimes i acotades.

En tots els espais, també, es repeteix una interacció interior-exterior. No es tracta d’una primera connexió per les obertures a façanes.

L’arquitectura rural és una arquitectura del lloc, neix del i pel territori on es situa.

Després d’una extensa recerca sobre la Masia Soldevila i sobre aquesta tipologia constructiva, s’ha projectat un interiorisme que reflexa característiques importants del propi terreny a l’interior de la casa.

La muntanya de Castelltallat és àmplia i neta, amb una gran profunditat visual del paisatge.
No obstant, està segmentada per franges de pedra seca que subjecten i separen el terreny. Se li han atorgat les mateixes característiques a l’interior de la casa.

Amb això s’aconsegueix generar ambients únics sense haver de recórrer a parcel·lacions físiques, ja siguin portes o envans. El resultat és un espai independent dins d’un altre.

Es busca la senzillesa i la funcionalitat interior. Les plantes es connecten entre elles tot i funcionar en usos diferents.

 

Projecte finalista als premis CODIC 2013-2014.

Serveis

  • Projecte d'interiorisme

tubegalore a big sticky cumload oozing from my cock.