Cuina Diputació

Cuines
Següent projecte Anterior projecte

Memoria

Ubicació. Barcelona
Data. 2013
Necessitats. Espai original molt condicionat per un passadís de connexió entre rebedor i menjador, amb accessos a estudi i cuina, estances que es volen unir.
Proposta. S’uneixen els tres espais: cuina, passadís i estudi perquè tot i estar diferenciats, resulti un espai més ampli i flueixi la llum natural.
Es dissenya un mobiliari que s’integra a l’arquitectura resolent l’emmagatzematge. Tots els estris i objectes queden ocults darrere les portes dels armaris facilitant així l’ordre i la higiene diària.
S’opta per volums lleugers que no pesin visualment i es concentra l’atenció en una taula de fusta massissa suspesa. La intervenció s’acaba utilitzant colors clars i neutres que afavoreixen la transmissió de la llum natural.