blacks plow pussy and anal.https://pornoxo.pro

Botiga Salgot i Betara al Corte Inglés de Plaça Catalunya, Barcelona.

Contract

Description


13 febrero, 2015
Encàrrec:
L’encàrrec consisteix en realitzar un únic punt de venda per a dues marques a l’espai gourmet del Corte Inglés de Plaça Catalunya a Barcelona. Les marques són Embotits Salgot i Formatges Betara.

Proposta:
En la recerca del concepte les primeres imatges que ens arribaven eren els punts en comú entre les dues marques; empreses familiars consolidades ubicades en petits pobles, elaboració de producte de gran qualitat i ecològic, utilització de tècniques artesanals i innovació en nous productes.
Aquests punts en comú ens condueixen a relacionar les dues marques a través del tradicional joc dominó. A través d’aquest joc convidem als consumidors a configurar la seva cistella de compra a partir de múltiples combinacions de productes. Presentem les marques a través del concepte del joc per transmetre una filosofia innovadora i atrevida, trets que formen part de l’iedari de les firmes.
La ubicació del punt de venda és una zona de pas amb molts corners, en un espai de 5 x 4m. es proposa una forma compacta i de gran impacte visual per a acaparar l’atenció dels transeunts.
El centre obliga a deixar 1m. de pas a tota la zona frontal de l’espai, per tal de no quedar enfonsats i guanyar visibilitat es realitza una capsa girada. Aquest volum es construeix amb fusta de pi massisa per a transmetre la idea d’autenticitat i producte natural als consumidors. El grafisme té un protagonisme important, es dissenyen siluetes en relació a les dues marques per a configurar el joc del dominó, acompanyades amb paraules i expressions.
A la resta de l’espai s’utilitzen colors plans per tal de no restar protagonisme al bloc central. Es reforça el punt de venda a granel amb unes neveres d’autoservei al lateral.

Serveis

  • Projecte d'interiorisme i direcció d'obra
  • Disseny gràfic i packaging

tubegalore a big sticky cumload oozing from my cock.