LEGAL

Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s’exposen a continuació les dades identificatives de l’empresa:

TRESTRASTOS, S.L.
C.Consell de Cent 159 | Local SEP | Fàbrica
Lehmann | 08015 Barcelona

 

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

TRESTRASTOS l’informa sobre la seva Política de Protecció de dades de caràcter personal.

TRESTRASTOS es reserva el dret a modificar la Present Política, informant prèviament dels canvis que en ella es produeixin a través d’ aquest avís.

Vostè, en facilitar voluntàriament  les seves dades personals Través d’un formulari  o missatge de correu electrònic i acceptar  el seu enviament, autoritza expressament a TRESTRASTOS que es puguin incorporar les seves dades en un fitxer de dades.

La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti té com finalitat contactar amb vostè per donar resposta a la seva petició i informar sobre els productes i serveis que oferim.

TRESTRASTOS ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, pèrdua o accedir a les seves dades  que vostè faciliti, tenint en Compte de les Limitacions Que Presenta Internet.

TRESTRASTOS manifesta el seu compromís de privacitat d’ ús  respecte al tractament de les seves dades personals.

Vostè té dret  d’ accedir a la informació que li concerneix, rectificar-la errònia, o oposar-se al seu tractment a través del correu electrònic o de comunicació escrita dirigida a: C.Consell de Cent 159 | Local SEP | Fàbrica
Lehmann | 08015 Barcelona