Càmping Solsonés

Contract

Description


30 septiembre, 2014
Ubicació. Solsona
Data. 2011
Necessitats. Rehabilitar la zona de banys per aconseguir més confort i un aspecte més actual.
Proposta. Es planteja una neteja de cara amb materials novedosos de gran format, alguns d’ells sense juntes, per tal d’afavorir la higiene.
Es manté la distribució d’instal·lacions amb alguna petita modificació que afegeix comoditats per als usuaris, com ara repises a les zones d’aigüeres i petites zones de vestidor dins de cada cabina de dutxa.
S’aposta per la continuïtat visual amb els colors i materials. L’espai es vertebra amb tres materials bàsics: l’HPL, el solid surface i la ceràmica per paviment. Materials que permeten aplacar sobre l’anterior reduint despeses. S’ha jugat amb una gamma de colors neutres afegint una mica de contrast amb un verd molt natural que evoca a la vegetació de la zona.
  • Banys càmping Solsonès, projecte de l'estudi Trestrastos i produit per BGV mobles a mida.

  • Banys càmping Solsonès, projecte de l'estudi Trestrastos i produit per BGV mobles a mida.

  • Banys càmping Solsonès, projecte de l'estudi Trestrastos i produit per BGV mobles a mida.

  • Banys càmping Solsonès, projecte de l'estudi Trestrastos i produit per BGV mobles a mida.

  • Banys càmping Solsonès, projecte de l'estudi Trestrastos i produit per BGV mobles a mida.

  • Banys càmping Solsonès, projecte de l'estudi Trestrastos i produit per BGV mobles a mida.

  • Banys càmping Solsonès, projecte de l'estudi Trestrastos i produit per BGV mobles a mida.

  • Estat previ. Banys càmping Solsonès, projecte de l'estudi Trestrastos i produit per BGV mobles a mida.