Serveis

Projecte d'interiorisme i direcció d'obra

Si estas pensant en realizar una reforma integral al teu habitatge o negoci et convidem a asseure’ns junts perquè ens expliquis les teves inquietuds.
Després d’aquesta primera trobada et prepararem un pressupost sense compromis dels nostres honoraris.
Un cop acceptat el pressupost d’honoraris comencem a desenvolupar les idees mantenint un diàleg amb tu, ens interessa que en aquest moment t’involucris en el projecte per a definir bé els objectius que se li requereixen a l’espai respectant els límits econòmics marcats previament.
La majoria de clients es sorprenen a l’explorar opcions que no creien factibles, les imatges en 3D que realitzem ajuden a visualitzar i a prendre decisions sobre el paper.
Un cop s’ha validat l’avantprojecte es realitza el projecte tècnic necessari per a demanar pressuposts a les empreses executores i per a realizar les sol·licituds de llicències necessàries.
Ens encarreguem de la gestio dels pressuposts a empreses de confiança del nostre estudi o bé a empreses i industrials recomanats pel client. L’estudi us aconsella on invertir i on estalviar perquè la reforma resulti duradera i rentable, sense tenir interessos pròpis.
Realitzem un seguiment de l’obra i actuem com a únic interlocutor amb les empreses executores de l’obra.

Re-styling

Pensat pels qui volen canviar la cara del seu habitatge o negoci sense entrar en obres importants. T’ajudem a aconseguir un espai on et sentís identificat amb petits canvis.
En una primera trobada sense compromís parlem sobre les teves inquietuds i el teu espai; acordem els nostres honoraris i traçem les linies generals del re-styling.
A la següent trobada et presentem la proposta i ja comencem a valorar materials i acabats mentre es fan els ajusts necessaris a l’opció presentada.
T’entreguem un dossier detallat perquè tu mateix/a puguis executar la intervenció o bé els nostres industrials de confiança et poden realitzar una cotització. T’ajudem a establir una planificació de l’obra i a supervisar-la.

Projectes per estança única

Servei indicat pels qui només volen reformar la cuina, el bany, un saló, un dormitori…
En una primera trobada sense compromís parlem sobre les teves inquietuds i el teu espai; acordem els nostres honoraris i traçem les linies generals de la intervenció.
Et presentem una proposta i un cop acceptada els nostres industrials de confiança et cotitzen la intervenció. També podem treballar amb empreses que ens recomanis o encarregar-te tu mateix de la execució de la intervenció, doncs al dossier de la proposta queda tot indicat.
Establim una planificació de l’obra i un cop iniciada la supervisem per garantir l’èxit del disseny.

Assessorament

És un servei indicat pels qui només necessiten una orientació sobre què fer en el seu espai d’habitatge o negoci sense necessitat de realizar cap documentació. Si necessites idees, si vols consell per comprar o llogar... Et facturarem les hores i el desplaçament segons ubicació.

Aparadorisme

Pensat per a negocis que volen conectar amb els vianants a través de les instal·lacions temporals. Aquestes intervencions són ideals per a potenciar diferents productes o serveis.
És un mecanismo per a despertar l’empatia dels futurs clients i fidelitzar els existents.
Podem presentar-te les idees perquè ho executis tu mateix o també el nostre estudi també es pot encarregar de l’execució i desmuntatge.
Contacta’ns per a parlar sobre el teu negoci i et prepararem un pressupost sense compromís.

Events

Pensem que l’ambientació d’un event és una de les Claus de l’èxit. Ens encarreguem de transformar l’espai del teu event respectant el pressupost que ens has indicat.
Contacta’ns sense compromís per a parlar sobre el teu event i et prepararem un pressupost sense compromís, ens pots encarregar les idees o també la execució.

Estands

Un negoci participa en una fira per a tenir visibilitat entre els visitants, per això és important que el teu estand et defineixi i connecti amb la gent, generant interés pels productes o serveis de l’empresa.
Et convidem a trobar-nos sense compromís per a estudiar la teva participació a la fira i les possibiliats d’intervenció amb el pressupost que desitgis invertir-hi.
Un cop acceptat el pressupost dels nostres honoaris, treballem en una proposta i els nostres industrials realitzen una cotització económica. Ens encarreguem de la direcció d’obra i et deixem l’espai llest perquè quan arribis només hagis de preocupar-te de captar nous clients.